Cautare

17084 de rezultate pentru "suplinire satu mare" (5.12 secunde)
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bucuresti, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arad, Maramures, Satu Mare, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Hunedoara, Mures, Salaj si Covasna.
Fara un set de masuri imediate, in care sa fie implicat Guvernul, nu se va iesi din criza. Aceeasi problema este si la Satu Mare, si cred ca si in alte judete.
Maramures, Satu Mare, Salaj si Suceava). Scopul acestui proiect consta in incurajarea si contributia la schimbarea mentalitatii si a modului de actiune in domeniul responsabilizarii sociale a companiilor (RSC).
Aflat sambata la Satu Mare, cu ocazia Conferintei Regionale de informare si promovare a Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR), Decebal-Traian Remes ne-a raspuns cu privire la acest subiect ca, daca asa stau lucrurile, se vor lua masuri impotriva grupului Smithfield.
„Cea de-a cincea editie a Contex 2007 este caracterizata, în primul rând, de o diversitate de produse, de preturi de producator si de prezenta a 36 de firme din toata tara, Craiova, Bucuresti, Sebes, Slatina, Scornicesti, Ploiesti, Cluj-Napoca, Satu Mare, Piatra Neamt si Râmnicu Vâlcea“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, ieri, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Masura este intr-adevar logica, deoarece ar fi fost mai greu pentru Rompetrol Rafinare de exemplu sa transporte carburantii de aici, unde are rafinariile, la Satu Mare sa zicem", a declarat inspectorul sef din cadrul Inspectoratului de Concurenta Constanta, Ioan Badica.
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a informat ca cele mai mari cantitati de alcool confiscate pe piata bihoreana si pe cea din Vestul tarii provin din judetele Satu Mare si Maramures.
Astfel, pentru Regiunea N-V, beneficiarul eligibil este Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Transilvania de Nord, care este in curs de infiintare si care va avea ca asociati Consiliile Judetene din Cluj, Bihor, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Maramures.
"Se va discuta pe probleme legate de drumuri care sa faca legatura intre cele doua tari, urmand ca la intalnirile urmatoare sa aiba loc si alte discutii pe alte teme, pentru a se putea implementa proiectele", ne-a declarat Szabó Ödön, judetele din Romania care vor beneficia de aceste fonduri fiind Bihorul, Satu Mare, Aradul si Timisul.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va scoate la privatizare in 2008, prin intermediul institutiei bursiere pachetele de actiuni pe care le detine la la Fabrica de Scule Rasnov, UCM Resita, Silvania Forest Satu Mare, Piese Auto Tulcea, TransGex Oradea, Turbomecanica Bucuresti si Iasitex, se arata intr-un comunicat de presa al AVAS.
In privinta locului de origine al expozantilor, reprezentantul Romexpo a specificat ca 26% dintre participanti sunt din capitala, 10% din Constanta, 6% din Iasi, 5% din Brasov si 4% din Satu Mare.
In prima transa au fost autorizati la plata si vor primi fonduri fermierii din noua judete: Bacau, Botosani, Dambovita, Iasi, Neamt, Sibiu, Satu Mare, Valcea si Vaslui.
Bucuresti, Brasov, Timisoara, Ploiesti, Arad, Satu Mare, Craiova, Resita, Bacau, Târgu Mures, Alba Iulia etc. Reprezentantii MApN nu pot preciza cât valoreaza pe piata în prezent averea imobiliara, pentru ca ministerul nu a cheltuit nici un ban pentru evaluarea proprietatilor.
Cel mai tare a fost insa un importator din Satu Mare, care a mentionat pe etichetele jucariilor din plus "Spalarea interzisa".
In cadrul acestei etape sunt prevazute organizarea si desfasurarea de prezentari si mese rotunde in Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Targu-Mures, Craiova, Targoviste, Satu-Mare.
Producatorii de palinca din nord-vestul tarii vor organiza, azi, proteste in fata prefecturilor judetelor Bihor, Cluj, Maramures, Salaj si Satu Mare.
google-analytics.com